Kom ihåg tillbaka när vi fick vårt Seminar Space Slash Hotel-ishsons stolar på Craiglist för $ 25 per pop?

Vi visualiserade alltid glada Apple miljövänliga (och till och med försökte ett galet ordförandjobb med begränsad noll framgång) så i slutändan medgav vi att slipcovers eller återkallande skulle vara metoden att gå.

Och efter en lång tid som tillbringat att gå tillbaka såväl som fram mellan fördelarna med slipcovers och återkallande valde vi att slipcovers så småningom skulle vara det allra bästa alternativet för oss (eftersom vi gillar konceptet att kasta dem i tvätten) . Men vi ville inte ha något noga så länge för att oroa dig för att ta matutrymmet från hotellseminariet till Hotel Banket Hall. Så mycket först gjorde vi några stora slipcover och upptäckte och upptäckte en silhuett som vi båda gillade. Vi anlände till ett inte längre som erbjuds Pottery Barn-val eftersom vi båda uppskattade det rena fodrade mest utrustade utseendet såväl som den korta kjolen för den show-me-någon-beneffekten
Våra föredragna videor

Men tyvärr, de var inte den miljövänliga tonen som vi önskade så bra som de inte var de bästa mätningarna för att forma våra stolar. Åh ja så bra som de inte ens erbjöds längre (och när de var var de inte i vår budgetplan ändå). Efter lite mycket mer grävning stötte vi på några off-vita från världsmarknaden med exakt samma grundläggande silhuett såväl som de var mycket bättre för vår stol mätningar. Även om de inte finns i en nöjd Apple miljövänlig färg (och istället var off-white) är jag ingen helt främling för att färga saker (som min bröllopshändelseklänning), så jag trodde att det kan vara kul att ge Eco -Friendly Dye A Shot.

Men av programmet som det billiga-o som jag är, jag hemmed och hökade såväl som inte ens visade dem till John till deras ursprungliga $ 60 för två kostnadsmärken. Jag vet, jag vet- $ 30 per slipcover är inte en dålig kostnad men av någon anledning var jag lika väl rädd att dra avtryckaren. För att säkerställa att fliken stannade öppen på min dator ett tag utan att jag tog någon typ av action-inte ens bara show-your-make-och-se-vad-han-Thinks-typen. Sedan fick jag ett e -postmeddelande från World Market och säger att en hel del av deras mat saker var till försäljning. middagar? Inkluderar det slipcovers? Till den alltid öppnade fliken med glidcover flög jag och träffade uppdatering. BAM, $ 20 rabatt!

I stället för $ 60 för två var de markerade till $ 40 för två (bara $ 20 per pop). Heck, jag ifrågasätter att jag kanske har köpt material såväl som tråd för att göra mina egna slipcovers för den kostnaden (särskilt om du element i en laaaaarge -marginal samt timmar tillbringade skrik i en kudde). Förutom att min huvudvärk slutade med åtta slipcovers som var wonky såväl som onormala (eftersom upprepning av exakt samma steg åtta gånger skulle säkert producera vissa att vara lösare eller längre eller långa än andra).

Yup, 23 $ slipcovers lät verkligen som det perfekta komplementet till mina $ 25 -stolar. Så jag gjorde den biten tap-your-man-on-the-shoulder-and-tell-him-you-fund-något-saken såväl som sedan väntade på att mäta Johns intresse. liksom han visade att jag förstår honom väl, men inte så bra. Hans svar? ”Vi borde få tio istället för åtta. Den metoden Om vi har någon typ av färgningsproblem har vi extra till hands såväl som om vi inte kräver dem kan vi returnera extra till butiken för att förhindra fraktavgifter (världsmarknaden är bra så). ”

Jag är utnyttjad för honom om “vi kräver inte det.” Så jag kan inte föreslå med en kille som vill köpa mycket mer av något. Särskilt en så användbar kille med så bra poäng om färgning och återlämnande av extra om vi inte krävde dem. Okej då. tio var det. Det övergripande för alla 10 slipcovers inklusive frakt samt moms uppgick till $ 232, vilket gjorde varje slipcover bara $ 23 per pop (med en möjlighet att återkräva $ 40 om vi inte hade någon typ av färgningsproblem och returnerade extra två till butiken – för totalt $ 192 spenderat).

Så vi köpte dem såväl som väntade på vad som kändes som permanent på att de skulle dyka upp (i själva verket var det troligtvis cirka 2 veckor) såväl som då jag upphetsat lade upp en för att glida den på våra stolar för att bedöma exakt hur bra i formen Verkligen var …

Prata om ett Womp-Womp-ögonblick.

Jag insåg att jag troligen kanske skulle försöka skräddarsy dem själv att få en mycket bättre passform, men det är fortfarande waaaaay utanför min bortombördare skicklighetsuppsättning (jag förstår att någon kommer att säga att det är enkelt så bra som jag kan göra det men jag är men jag är Allt om att arbeta lika mycket som sådant såväl som att krossa med idiotbevisjobb som kuddar och löpare medan jag utvecklar mitt förtroende). Så istället valde jag att ta ut den enkla metoden såväl som tvätt en i varmt vatten för att se exakt hur mycket det skulle krympa upp. precis som ett experiment. in i tvätten gick det så bra som jag väntade på att pipet skulle representera att jagDet var dags att kasta den i torktumlaren ungefär en halvtimme senare.

När jag gick för att lägga den i torktumlaren valde jag att inspektera etiketten för att se till att det var okej att sätta den på hög varm (för maximal krympning). Det var när jag såg att etiketten uppgav “endast torr ren.” Whaaaaaat ??????? Vem fan erbjuder slipcovers som måste torkas? Är inte hela poängen med slipcovers att vara enkel att bara slänga in i tvätthögen?

Kanske i en handling av trots (eller ren galet) valde jag att högt torrt torrt. Jag hade redan tvättat det i varmt vatten så jag gick bara för det. Jag hoppades att det skulle komma ut passande riktigt bra såväl som jag skulle förstå att jag kanske fortsätter att tvätta dem i huset (eftersom kemtvätt slipcovers inte är ett val för någon som jag – jag antyder att jag kan tvätta min min Sektionens slipcovers, så varför skulle mina matstolar kunna vara högt underhåll?).

När det kom ut ur torktumlaren var det alla varmt och välsmakande såväl som det såg inte ut som omslaget till en dockningsstol eller något så jag blev halvt. Jag sprang till en av mina stolar och gled den på. Heliga bananer, det var praktiskt taget en idealisk passform. Fortfarande en liten bit loss på sidorna, men helt monterade nästan överallt såväl som den lilla bristen på halvlöstesidorna störde mig inte (vi är nere med den avslappnade lusten, Så bekymrad över att matplatsen skulle känna sig lika formell, så det var ett ganska fantastiskt läge att hamna).

Den här historien kommer sannolikt att upprätthålla den vi är perfect-and-ingenting-goes-wrong-här-i-yhl-världen stereotyp (vi är så inte-mycket mer om det här) men det var en av dem “Ahhhhhhh” -brus påverkar ögonblick där änglar sjöng såväl som molnen skildes såväl som en stråle av himmelsk ljus sken ner på den fantastiska bitklippta stolen. Jag har inget koncept varför det fungerade, men jag antar att det bara var en av de galna farorna som lönade sig. Hur som helst, jag tar det. Förutom bara eftersom jag gillar lite sida vid sida jämförelse, här är en slipcover innan jag tvättade den (i varmt vatten såväl som hög varm torkad) bredvid en nyligen tvättad och torkad version av exakt samma :

Och de fantastiska nyheterna är att omslagen är väldigt tjocka- så inget av det galna mönstret under dem visar med- även på stolarna framför fönstret med ljuset som lyser ner på dem. Whew.

Så även om jag verkligen fortfarande har planer på att färga dem Apple miljövänliga på vägen, är det omedelbart trevligare att inte ha allt det galna hotellmönstret på gång där. Även om de med de vita väggarna är allt lite … vitt.

Vi tror verkligen att vi vill måla väggarna innan vi färgar stolarna, bara för att vara 100% säkra på att när väggarna får en mjuk grå färgskikt som vi inte vill hålla de off-vita omslagen för vissa anledning. Vi förväntar oss inte att vi kommer att göra det (eftersom de ser snusiga ut i jämförelse med den skarpa vita trimmen och inbyggda tack vare deras off-white färg), hur du än vet, för fall. Om det finns något som denna publicering visar, är det att jag kan ta mig tid när det gäller att dra avstängningen (och då kan jag knäppas och trotsa tvättriktningarna för den uttalade produkten med en djävul-vårdtänkande medan jag rasande biter mitt spikar hela tiden). Lookout World, jag är ett vildt barn.

PSSST- OH EM GEE. Vem tittade på Jersey Housewives igår kväll? Vad tror vi om den nya kvinnan (Melissa tror jag) mot Teresa? Hursomhelst är Momma Manzo alltid min föredragna (jag gillar att se henne och hennes unga pojkar hänger i det köket, kasta kyliga snitt och prata jibberish).

Fler meddelanden från Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published.